Hakan Arda KÖMÜR

ABA Terapisti

Lise eğitimini Ordu Açı Kolejinde tamamlamış olup, Bülent Ecevit Üniversitesi Psikoloji lisansını yazdığı “Öz Şefkat ve Bilinçli Farkındalık” adlı bitirme projesi ile onur ve başarı belgesi alarak tamamlamıştır. Şu an ise İstanbul Üniversitesi Felsefe lisansına devam etmektedir. Aldığı lisans eğitimlerine ek olarak Aile Danışmanlığı eğitimi almış. Üniversitede gördüğü klinik görüşme becerileri dersiyle klinik becerilerini geliştirmiş bir psikolog olarak alanda çalışmalarını sürdürmektedir. Psikanalitik ekolde çalışan psikoloğumuz vaka analizleri ve sunumları yaptığı bir topluluğun çalışmalarına katılmakta ve kurumumuz dışında ise bireysel klinik görüşmelerine devam etmektedir.

Öğrencilik döneminde üniversitenin psikoloji bölümünün topluluğunda koordinatörlük yapmıştır. Havacılık ve Uzay Psikolojisi resmi hesabında yazarlık yapmış ve Avcılar Belediyesi psikolojik danışmanlık merkezinde ve yine aynı belediyenin bünyesindeki çocuk evinde bir dönem stajyer psikolog olarak görev almıştır. Öğrencilik döneminde ODTÜ ulusal öğrenci kongresine ve Adnan Menderes Üniversitesi ulusal öğrenci kongresine katılmış ve ulusal bir kongrenin akademi ekibinde kongre düzenleme sorumlusu olarak çalışmıştır. Bununla beraberbirçok psikoloji zirvesine katılım sağlamıştır.

Çalışmalarına Algı ABA Terapi ve Çocuk Gelişim Merkezinde devam eden psikoloğumuz kurumumuzda hem Türkçe hem de İngilizce seanslar vermektedir.