BEST BUDDIES EŞLEŞME TÖRENİ’NDE HARİKA BİR GÜN GEÇİRDİK!

Algı Özel Eğitim öğrencilerimiz ile dostluğun en güzel hallerini yaşadığımız Best Buddies Eşleşme Töreni’nde duygu dolu anlara tanıklık ettik. Kabataş Erkek Lisesi öğrencileri ile eşleşen gençlerimiz, bu özel günü unutulmaz kılmak için bir araya geldi.
Her öğrencimizin bireysel özelliklerine uygun olarak seçildiği eşleşme töreni, sadece bir dostluk başlangıcı değil, aynı zamanda ön yargıları yıkma ve birbirimize destek olma fırsatı sunuyor.

Törenin sonunda gençlerimiz, eşleştirildikleri akranlarıyla bir araya gelip, samimi sohbetler gerçekleştirdi. Just Dance etkinliğiyle renklenen bu güzel günde kaynaşarak ilişkimizin ilk tohumlarını attık.
Bu özel etkinliği gerçekleştirmemize olanak sağlayan Kabataş Erkek Lisesi’ne, velilerimize ve tabii ki öğrencilere en içten teşekkürlerimizi sunuyoruz. Birlikte geçirdiğimiz bu anı dolu gün, dostluğun gücünü bir kez daha hissetmemizi sağladı.
Best Buddies Nedir?
Best Buddies, 1989 yılında Anthony Kennedy Shriver tarafından kurulan kar amacı gütmeyen bir organizasyondur. Best Buddies’in misyonu, birebir dostluklar, entegre istihdam, liderlik gelişimi ve zihinsel ve gelişimsel farklılıkları bulunan insanlar için kapsayıcı yaşam fırsatları hedefleyen küresel bir gönüllü hareket oluşturmaktır.