M.Ç.G. Aile Memnuniyet Mektubu

Merhabalar,

Oğlum M.Ç.G. 2016 Haziran ayında doğdu. 2,5 yaşına kadar her anlamda yaşına uygun olarak devam eden gelişim sürecimizde birden bire gerilemeye başladığını fark ettik. Sonrası ise tedirginlik, endişe, korku tüm bu duyguları bir tanemiz ile beraber yaşadık.

Psikoloğumuzun yönlendirdiği psikiyatrimiz bizi direk doğru adrese ulaştırdı; kendisine her daim teşekkür duygusu ile yolumuza devam ediyoruz. Sonrası Parin Hanım mucizesi ile tanışmamız ve tabii muhteşem ekibi ile…

Almış olduğumuz sistematik, düzenli ve yoğun eğitim ile oğlumuzda kısa sürede olumlu gelişmeler yaşadık. Yaşadığımız olumlu gelişmelerin mimarı oğlumun abisi olarak gördüğü terapistimizin sabırlı, kararlı ve en önemlisi sevecen tavrı, sevgili hocamız koordinatörümüzün telkin ve istikrarlı program takviyeleri, dil terapistimizin emeği ve ergoterapistimizin eğlence dolu dersleri, oğlumun bitmesini istemediği derslerimiz.

Bu muhteşem kadro, bizim ailemize mucizeleri yaşattı ve hala yaşatmaya devam ediyor. Gürme ailesi olarak dememiz o ki; ilk önce eğitim aldığınız kuruma aile olarak sizin güvenmeniz çok çok önemli. Aradığınız ilk duygu güven ise doğru adrese gelmişsiniz demektir.

Biz ilk gün ki güven duygumuz ile eğitimimize devam ediyoruz. İyi ki Algı ABA Eğitim Kurumu ile yollarımız kesişmiş. Bizim oğlumuz gibi nice çocuklara mucize dokunuşlarını yaşatmaları dileğiyle…